Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie
Uwaga!  W  związku korona wirusem COVID-19 przesyłki mogą być opóźnione . Przepraszamy

 

Kontakt
  • NIP: 951-198-05-30

  • E-mail:sklep@ankan.pl
  • Telefon693 108 534 SMS
    723 349 962 telefon wspomagający
  • Godziny działania sklepuponiedziałek - piątek 9.00 - 18.00 sobota 10.00 - 14.00
Systemy płatności
  • PayU
  • PayU Raty

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 20-04-2021
To mój kolejny zakup w sklepie ankan.pl ze wszystkich jestem zadowolony wszystkie przebiegły sprawnie i bezproblemowo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 24-03-2021
Ekspresowo i zgodnie z opisem, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Filip
  • Data napisania recenzji: 16-03-2021
Serdecznie polecam wszystko szybko i sprawnie . Zamówiony produkt zgodny z opisem .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 04-03-2021
Szybka realizacja zamówienia, napewno skorzystam ponownie ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: electroclinic.pl
  • Data napisania recenzji: 04-03-2021
Polecam sprzedającego,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 23-02-2021
szybki, bezproblemowy zakup,produkt oryginalny, zgodny ze specyfikacją, adekwatna cena, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 15-02-2021
szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 10-12-2020
Sprawna i szybka obsługa. Dobry kontakt ze sprzedającym. Sprzęt zgodny z opisem. Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 05-09-2020
Wszystko sprawnie i ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 29-07-2020
szybka, sprawna obsługa, zamówienie otrzymałam w terminie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 12-05-2020
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 23-03-2020
Zakupy w sklepie ANKAN są łatwe i przyjemne, polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 23-03-2020
Zakupy w sklepie ANKAN są łatwe i przyjemne, polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert G
  • Data napisania recenzji: 23-07-2019
Bardzo konkretna , szybka, profesjonalna a co najważniejsze miła, rzetelna i pomocna obsługa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 13-06-2019
Naprawdę SUPER asortyment i obsłga. Bardzo polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: sławomir
  • Data napisania recenzji: 12-06-2019
wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 20-03-2019
Tak ekspresowego zakupu i do tego jeszcze serwera, którego już prawie nie ma na rynku, nie udało mi się jeszcze zrealizować w żadnym ze sklepów. Świetna robota i świetne zgranie. Dzięki Państwu miałem tylko 1,5 dnia przestoju w firmie, a nie kilka. Bardzo dziękuję i polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksander
  • Data napisania recenzji: 07-03-2019
Zamówienie zrealizowane mimo braku towaru , miało być gaming 3 a dostałem Ultra , początkowo miały być jakieś dopłaty ale zrezygnowali i wysłali tak jak było wcześniej umówione , jak ewentualne gwarancje będą tak realizować jak sprzedaż bez większych problemów(czego nie mogłem jeszcze spróbować bo sprzęt działa dobrze ) to z czystym umieniem będę polecał sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 15-02-2019
Wszystko OK.Minus brak paragonu. dostawa błyskawiczna. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 05-02-2019
Wszystko ok. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz P
  • Data napisania recenzji: 09-01-2019
Profesjonalna obsługa, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 13-12-2018
Zakupiony sprzęt używany w bardzo dobrym stanie. Nie posiada żadnych śladów użytkowania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 15-11-2018
Szybko i zgodnie z oczekiwaniami
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 26-10-2018
Całą obsługę od początku do końca oceniam 5/5. Drukarka Brother bardzo dobra w bardzo dobrej cenie. Zdecydowałem się na zakup po rekomendacji znajomego, który serwisował sprzęt komputerowy i twierdzi, że Brother-y są bezawaryjne i b.tanie w eksploatacji, co jest dosyć istotne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Józef
  • Data napisania recenzji: 23-10-2018
sprawna obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 13-09-2018
Wszystko zgodne z opisem, sprawna obsługa i wysyłka. Żadnych problemów z zamówionym sprzętem, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 11-09-2018
Rzetelne podejście, najlepsze ceny na rynku - przynajmniej w przypadku mojej drukarki, szybka i zabezpieczona wysyłka oraz produkt w pełni zgodny z opisem. Jeśli będzie potrzeba napewno skorzystam ponownie i będę polecał Ankan znajomym. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i zapraszamy ponownie! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dawid
  • Data napisania recenzji: 24-08-2018
Sprzęt się dobrze sprawuje.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 22-05-2018
Towar zgodny z opisem, polecam ten sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 11-05-2018
Serdecznie polecam sklep Ankan. Dzięki bardzo uprzejmej i pomocnej obsługi (otrzymałem wszystkie szczegółowe zdjęcia oraz udostępniono mi dogodny sposób zapłaty i odbioru) kupiłem tablet 2-in-1 Microsoft Surface Pro. Sprzęt jest jak nowy, objęty gwarancją sprzedawcy i nawet jeszcze długo producenta. Jeżeli trafi się kolejna okazja, to z pewnością skorzystam z Ankan.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 07-05-2018
Szybko sprawnie i solidnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania recenzji: 26-04-2018
Zakupy w sklepie ANKAN są łatwe i przyjemne, polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 26-04-2018
Wszystko było OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon Nowak
  • Data napisania recenzji: 29-03-2018
Wszystko zgodnie z opisem. Kupiłem Surface Pro 4, odebrałem. Osobiście, faktura i kontakt ok. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu