Schowek Twój schowek jest pusty
Twój koszyk jest pusty ...

 

                   Przed odbiorem osobistym prosimy o złożenie zamówienia przez stronę internetową. 
Uwaga! Prosimy o dokonywanie przelewów za zamówiony towar dopiero po potwierdzeniu przez nas dostępności towaru.

Kategorie
Kontakt
  • NIP: 951-198-05-30
  • E-mail:sklep@ankan.pl
  • Telefon693108534 SMS
    723 349 962 telefon wspomagający
  • Godziny działania sklepuponiedziałek - piątek 9.00 - 18.00, sobota 10.00 - 14.00
Producenci
Systemy płatności
  • PayU
  • Przelewy24
  • iMoje
  • PayU Raty
Raty/Leasing
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 20-03-2019
Tak ekspresowego zakupu i do tego jeszcze serwera, którego już prawie nie ma na rynku, nie udało mi się jeszcze zrealizować w żadnym ze sklepów. Świetna robota i świetne zgranie. Dzięki Państwu miałem tylko 1,5 dnia przestoju w firmie, a nie kilka. Bardzo dziękuję i polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksander
  • Data napisania recenzji: 07-03-2019
Zamówienie zrealizowane mimo braku towaru , miało być gaming 3 a dostałem Ultra , początkowo miały być jakieś dopłaty ale zrezygnowali i wysłali tak jak było wcześniej umówione , jak ewentualne gwarancje będą tak realizować jak sprzedaż bez większych problemów(czego nie mogłem jeszcze spróbować bo sprzęt działa dobrze ) to z czystym umieniem będę polecał sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 15-02-2019
Wszystko OK.Minus brak paragonu. dostawa błyskawiczna. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 05-02-2019
Wszystko ok. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz P
  • Data napisania recenzji: 09-01-2019
Profesjonalna obsługa, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 13-12-2018
Zakupiony sprzęt używany w bardzo dobrym stanie. Nie posiada żadnych śladów użytkowania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 15-11-2018
Szybko i zgodnie z oczekiwaniami
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 26-10-2018
Całą obsługę od początku do końca oceniam 5/5. Drukarka Brother bardzo dobra w bardzo dobrej cenie. Zdecydowałem się na zakup po rekomendacji znajomego, który serwisował sprzęt komputerowy i twierdzi, że Brother-y są bezawaryjne i b.tanie w eksploatacji, co jest dosyć istotne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Józef
  • Data napisania recenzji: 23-10-2018
sprawna obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 13-09-2018
Wszystko zgodne z opisem, sprawna obsługa i wysyłka. Żadnych problemów z zamówionym sprzętem, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 11-09-2018
Rzetelne podejście, najlepsze ceny na rynku - przynajmniej w przypadku mojej drukarki, szybka i zabezpieczona wysyłka oraz produkt w pełni zgodny z opisem. Jeśli będzie potrzeba napewno skorzystam ponownie i będę polecał Ankan znajomym. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i zapraszamy ponownie! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dawid
  • Data napisania recenzji: 24-08-2018
Sprzęt się dobrze sprawuje.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 22-05-2018
Towar zgodny z opisem, polecam ten sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 11-05-2018
Serdecznie polecam sklep Ankan. Dzięki bardzo uprzejmej i pomocnej obsługi (otrzymałem wszystkie szczegółowe zdjęcia oraz udostępniono mi dogodny sposób zapłaty i odbioru) kupiłem tablet 2-in-1 Microsoft Surface Pro. Sprzęt jest jak nowy, objęty gwarancją sprzedawcy i nawet jeszcze długo producenta. Jeżeli trafi się kolejna okazja, to z pewnością skorzystam z Ankan.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 07-05-2018
Szybko sprawnie i solidnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania recenzji: 26-04-2018
Zakupy w sklepie ANKAN są łatwe i przyjemne, polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 26-04-2018
Wszystko było OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon Nowak
  • Data napisania recenzji: 29-03-2018
Wszystko zgodnie z opisem. Kupiłem Surface Pro 4, odebrałem. Osobiście, faktura i kontakt ok. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Hity sklepowe
1
Laptop Lenovo Ideapad 120S-14IAP W10 Home N3350/4GB/64GB/INT/14

Laptop Lenovo Ideapad 120S-14IAP W10 Home N3350/4GB/64GB/INT/14920,00 zł739,00 zł brutto600,81 zł netto

SMARWATCH ZEGAREK Garett Electronics GPS2 CZARNO-NIEBIESKI

SMARWATCH ZEGAREK Garett Electronics GPS2 CZARNO-NIEBIESKI325,00 zł260,00 zł brutto211,38 zł netto

Opinia o produkcie
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl